Wednesday, March 9, 2016

ALAYNA SLEEVELESS DRESS



CODE : ALAYNA SLEEVELESS DRESS


Brand New
Material : High Quality Fursan ( non stretchable )
Color : Dark Blue

Size : 2XL
B : 44" / AH : 21" / W : 47" / H : 52 / L : 59.5

Size : 3XL
B : 48" / AH : 23" / W : 51" / H : 56 / L : 59.5

Size : 4XL
B : 52" / AH :26" / W : 55" / H : 60" / L : 59.5

Size : 5XL
B : 56" / AH : 28" / W : 59" / H : 64" / L : 59.5

Size : 6XL
B : 60" / AH : 31" / W : 63"/ H : 68" / L : 59.5

Size : 7XL
B : 64" / AH : 33" / W : 67 " / H : 72" / L : 59.5


B : bust , AH : arm hole , W : waist , H : hips , L : length


Dress ni kita nak jual HARGA RUGI je sebab sepatutnya ni jubah tapi sleeves dia ada salah so kita buat jadu SLEEVELESS / TIDAK BERLENGAN.

uolls boleh matchkan dgn baju kat dalam macam i buat dalam gambar ni, boleh juga pakai baju tu kat luar so nampak mcm pakai dgn skirt.
BE CREATIVE ☺

regular customer mesti tau harga jubah kita around rm 169 - 199 kan, tapi dress ni kita nak jual HARGA RUGI RM 110 jeeee..tak termasuk pos.

kita pakai material High quality FURSAN so kualiti kain memang tiptop.


upon choosing the size, please make sure your body measurement is at least 2 inches smaller from the measurement given to assure that it fits u nicely, comfortable and doesn't look tight on u .

I'm wearing 3XL and my measurement  B 44, W 40 , H 53.5

* nursing friendly- zip 
* 1 functional side pocket

RM 110 exc postage

To Order please PM us di our main page Meski by Sha  or whatsapp us +60169834468 :

Name
Address
Hp No
Item Code / Color / Size

Friday, February 26, 2016

AMEERAH LONG SKIRT - RESTOCKED !












CODE : AMEERAH LONG SKIRT

Brand New
Material : Medium thickness polyester/spandex


Size 3XL 
Waist :36" - 44"  / Hips : 46" - 52" / Length : 42 "

Size 4XL 
Waist : 38" - 46" / Hips : 48" - 54" / Length : 42"

Size 5XL 
Waist : 40" - 48" / Hips : 50"- 56" / Length : 42"

Size 6XL
Waist : 42" - 50" / Hips : 52" - 58" / Length : 42"

Size 7XL 
Waist : 44" - 54" / Hips : 54" - 60"/ Length : 42"

Size 8XL 
Waist : 46" - 56" / Hips : 56" - 62" / Length : 42"

Pinggang : elastic waistband

*my waist 40 hips 53.5  height 166cm and I'm wearing size 4XL for this skirt. If nak loose kat hips size 5XL.tapi sebab baju i semua mmg labuh tutup hips so 4xl dah cukup utk i sebab dr hips ke bwh dah loose dah 4xl tu.


suitable for Casual / Formal / Work

RM 69 tidak termasuk pos

**Delivery untuk skirt ni akan di buat pada SELASA**


To Order please PM us di our main page MESKI BY SHA or whatsapp us +60169834468 :

Name
Address
Hp No
Item Code / Color / Size

Monday, December 7, 2015

ADEELA LONG SHIRT







CODE : ADEELA LONG SHIRT

Brand New
Material 
Body : Chiffon with Linings
Sleeves : Rayon / Stretchable Cotton
Colors : Black, Emerald Green, Orange Bata, Mint

Size : 2XL
B : 46" / AH : 20 - 22" / W : 46" / H : 51 "/ L : front 36" , back 37.5"

Size : 3XL
B : 50" / AH : 22- 24" / W : 50" / H : 55" / L : front 36" , back 37.5"

Size : 4XL
B : 54" / AH : 24 - 26" / W : 54" / H : 59" / L : front 36" , back 37.5"

Size : 5XL
B : 58" / AH : 26 - 28" / W : 58" / H : 63" / L : front 36" , back 37.5"

Size : 6XL
B : 62" / AH : 28 - 30" / W : 62" / H : 67" / L : front 36" , back 37.5"

Size : 7XL
B : 64"/ AH : 28 - 30"/ W : 66" / H : 71" / L : front 36" , back 37.5"


B - bust / AH - arm hole / W - waist / H - hips / L - length

i pakai size 3XL as my hips tak boleh fit size 2xl
my bust 43, waist 40, hips 53.5

material is NOT stretchable, and upon comparing the measurement and choosing the correct size for you, please allow at least 1.5-2" space for comfy wearing and to avoid gap between the buttons


sopan, simple n sweet.
Match kan dengan kain/skirt pastu if nak glamour sikit pakai tudung yg blink2 sikit :)


BUY 1 : RM 89 exclude postage
BUY 3 & ABOVE : RM 86 each n exclude postage


To Order please PM us di our main page Meski by Sha  or whatsapp us +60169834468 :

Name
Address
Hp No
Item Code / Color / Size

Thursday, November 26, 2015

ADEELA RETRO POLKA DOT LONG TOP








CODE : ADEELA RETRO POLKA DOT 

Brand New
Material 
Body : Chiffon with Linings
Sleeves : Rayon / Stretchable Cotton
Colors : Khaki / Black

Size : 2XL
B : 44" / AH : 18 - 20" / W : 46" / H : 50"/ L : front 33.5" , back 34"

Size : 3XL
B : 48" / AH : 20- 22" / W : 50" / H : 55" / L : front 33.5" , back 34"

Size : 4XL
B : 52" / AH : 22 - 24" / W : 54" / H : 59" / L : front 33.5" , back 34"

Size : 5XL
B : 56" / AH : 24 - 26" / W : 58" / H : 63" / L : front 33.5" , back 34"

Size : 6XL
B : 60" / AH : 26 - 28" / W : 62" / H : 67" / L : front 33.5" , back 34"

Size : 7XL
B : 64"/ AH : 28 - 30"/ W : 66" / H : 71" / L : front 33.5" , back 34"


B - bust / AH - arm hole / W - waist / H - hips / L - length

i pakai size 3XL
my bust 43, waist 40, hips 53.5


RM 77
*exclude postage


To Order please PM us di our main page Meski by Sha  or whatsapp us +60169834468 :

Name
Address
Hp No
Item Code / Color / Size

BLACK BLAZER








CODE : BLACK BLAZER

Brand New
Material : Thick Stretchable Cotton
( very nice comfy material and the thickness just nice for our weather )

Color : BLACK

Size : 2XL
B : 40" - 42" / AH  : 20" - 22"
W : 38"- 40" / H : 42" - 44"
Length : 28"

Size : 3XL
B : 44" - 46" / AH  : 22" - 24"
W : 42"- 44" / H : 46" - 48"
Length : 28"

Size : 4XL
B :48"- 50" / AH : 24" - 26"
W: 46" - 48" / H : 50" - 52"
Length : 29"

Size : 5XL
B : 52" - 54" / AH : 26" - 28"
W : 50" - 52" / H: 54" - 56"
Length : 29"

Size : 6XL
B : 56" - 58" / AH: 28" - 30"
W : 54" - 56" / H : 58" - 60"
Length : 30"

Size : 7XL
B : 62" - 64" / AH  : 30" - 32"
W : 60" - 62" / H : 64" - 66"
Length : 30"


**same cutting/measurement as previous BLACK BLAZER**
please note that measurement above is measured BUTTONED and i only stretch it 2" to avoid holes /gaps between the buttons when u wear it.

If wear unbutton can fit bigger size as long u can fit the arm opening.. contohnya : wpun hips i 53.5, tapi if unbutton i can fits nicely size 3xl wpun hips blazer 3xl adalah 46"-48"

RM 89
*exclude postage



Friday, November 13, 2015

Aleesa Patch Sleeves Tshirt







Code : Aleesa Patch Sleeves T-Shirt

Brand New
Material : Stretchable Cooling Cotton

Size : 2XL
B : 45" - 46"   / AH : 18 - 20"  / W : 46" / H : 50"  / L : 32.5" 

Size : 3XL
B : 49" - 50"  / AH : 20" - 22"  / W : 50" / H : 54"  / L :32.5" 

Size : 4XL
B : 53" - 54"  / AH : 22" - 24" / W : 54"  / H : 58"  / L : 32.5" 

Size : 5XL
B : 57 - 58" / AH : 24 - 26" / W : 58" / H : 62"  / L : 33" 

Size : 6XL
B : 61" - 62"  / AH : 26 -28"  / W : 62" / H : 66"  / L : 33.5" 

Size : 7XL
B : 65" - 66"  / AH : 28" - 32" / W : 66" / H :70"  / L : 33.5"

B : Bust / AH : Arm Hole / W : Waist / H : Hips / L : Length

siapa yang beli JANNAH haritu boleh ambik same size sebab ukuran sama kecuali waist yang ni besar 2 inci dr jannah. lain semua sama.

Material akan expand sikit around 1-2" bila dah pakai/gerak2

I pakai size 3XL. Hips first pakai ngam sikitt tapi lepas 1 hour macam tu material expand dia dah loose dekat hips i. 4xl a bit too big/loose for me.

My measurement : 
Bust : 43 / Waist : 40 / H : 53.5


Basic n Comfy Shirt ! 
Sangat sesuai utk beriadah dan jalan2 :)

Malam tadi lepas i cuba few pcs Aleesa Patch Tshirt i perasan patch dia tak berapa ngam dekat siku. Dia atas sikit n tak centre. Still okay bila pakai cuma dia tak ngam betul kat siku.
Disebabkan problem ni, i akan jual Aleesa Patch Tshirt dengan harga RM 43 sahaja sehelai.
If you okay dengan isu ni baru beli ya, if fussy about this better jangan nah.. i bagitau awal2 sebelum jual sebab nak jujur n tak nak ada masalah nanti bila dah dapat.
Terima Kasih.

RM 43 EXCLUDE POSTAGE

To Order please PM us di our main page Meski by Sha  or whatsapp us +60169834468 :

Name
Address
Hp No
Item Code / Color / Size - 


**delivery akan di buat pada SELASA 17/11/2015**

Friday, November 6, 2015

AFSHEEN DENIM SHIRT










CODE :AFSHEEN DENIM SHIRT

Brand New
Material 
Body : Medium Thickness Denim
Sleeves : Rayon / Stretchable Cotton

Color : Light Faded Blue, Dark Blue

Size 2XL
B : 46"/ AH : 19 -21" / W : 45" / H : 51" / L : 32.5"
SOLD OUT

Size 3XL
B : 50"/ AH : 21 - 23" / W : 49" / H : 55" / L : 32.5"
SOLD OUT

Size 4XL
B : 54"/ AH : 23 - 25"/ W : 53" / H : 59"/ L : 32.5"
SOLD OUT

Size 5XL
B : 58"/ AH : 25 - 27"/ W : 57"/ H : 63" / L : 32.5"
SOLD OUT

Size 6XL
B : 62" / AH : 27 -29"/ W :61" / H : 67"/ L : 33"
SOLD OUT

Size 7XL
B : 66"/ AH : 29 - 31" / W : 65"/ H : 71"/ L : 33"
SOLD OUT

I'm wearing size 3XL
My measurement : B 44 / W : 40 / H : 53.5

B : Bust / AH : Arm Hole / W : Waist / H : Hips / L : Length

material is NOT stretchable, and upon comparing the measurement and choosing the correct size for you, please allow at least 1.5-2" space for comfy wearing and to avoid gap between the buttons


Soft & Cooling Denim / Look Young & Chic

Buy 1 : RM 89
Buy 2 : RM 170 
* exclude postage


To order please PM us on facebook page Meski By Sha or whatsapp us +60169834468 :

Name
Address
Mobile No
Item Code / Color / Size 
( no need to attach the picture ya )




Tuesday, October 27, 2015

ADEELA LONG TOP - RESTOCKED WITH NEW COLORS



















CODE : ADEELA LONG TOP

Brand New
Material 
Body : Chiffon with Linings
Sleeves : Rayon / Stretchable Cotton
Colors : Black, Nude Pink , Deep Red, Emerald Green, Mustard

Size : 2XL
B : 44" / AH : 18 - 20" / W : 46" / H : 51"/ L : front 33.5" , back 34"

Size : 3XL
B : 48" / AH : 20- 22" / W : 50" / H : 55" / L : front 33.5" , back 34"

Size : 4XL
B : 52" / AH : 22 - 24" / W : 54" / H : 59" / L : front 33.5" , back 34"

Size : 5XL
B : 56" / AH : 24 - 26" / W : 58" / H : 63" / L : front 33.5" , back 34"

Size : 6XL
B : 60" / AH : 26 - 28" / W : 62" / H : 67" / L : front 33.5" , back 34"

Size : 7XL
B : 64"/ AH : 28 - 30"/ W : 66" / H : 71" / L : front 33.5" , back 34"



B - bust / AH - arm hole / W - waist / H - hips / L - length

i pakai size 3XL
my bust 43, waist 40, hips 53.5


sopan, simple n sweet.
Match kan dengan kain/skirt pastu if nak glamour sikit pakai tudung yg blink2 sikit :)


BUY 1 : RM 72
BUY 5 : RM 70 EACH

*exclude postage


To Order please PM us di our main page Meski by Sha  or whatsapp us +60169834468 :

Name
Address
Hp No
Item Code / Color / Size

Wednesday, September 2, 2015

TSHIRT JANNAH MBS







measurement bust and arm opening : before and after 
measurement waist and hips : taken un stretch

**the material will expand around 1-2" after few hours wearing




Code : Tshirt Jannah MBS

Brand New
Material : Cooling and Stretchable Cotton
same as our previous Rose/Ashley Top


I pakai size 3XL just nice tak loose sangat n tak fit kat hips, tapi if nak betul2 loose kat hips i will need to take 4xl tp quite big for me especially dekat bust n waist.

my measurement : b 44 / w 40 / h 53.5 - 54 

Super comfy and cooling material

Buy 1 : rm 69 exc post
Buy 2 : rm 67 each n exc post

To Order please PM us di our main page Meski by Sha  or whatsapp us +60169834468 :

Name
Address
Hp No
Item Code / Color / Size


**delivery akan di buat pada SABTU 05/09/2015**


Friday, August 28, 2015

ADEELA LONG TOP VERSI CORAK









CODE : ADEELA LONG TOP VERSI CORAK

Brand New
Material 
Body : Viscose / Cotton - very cooling material
Sleeves : Rayon / Stretchable Cotton

Size : 2XL -Sold Out

Size : 3XL -Sold Out

Size : 4XL-Sold Out

Size : 5XL-Sold Out

Size : 6XL
Abstract B&W : Available / Floral Green : Available

Size : 7XL
Abstract B&W : Available / Floral Green : Available

B - bust / AH - arm hole / W - waist / H - hips / L - length

i pakai size 3XL sebab 2xl hips ketat for me
my bust 43, waist 40, hips 54


BUY 1 : RM 72 exc postage
BUY 3 : RM 69 each n exc postage

To Order please PM us di our main page Meski by Sha  or whatsapp us +60169834468 :

Name
Address
Hp No
Item Code / Color / Size


**delivery akan di buat pada SELASA 1/09/2015**

Friday, August 7, 2015

CUCUCAMBER JEANS






CODE : CUCUCAMBER JEANS

Brand New
Material : Good Quality Stretchable Denim

* material dia mmg original / real denim betul tau, tebal dia semua mmg sama dgn jeans biasa tu cumaa dia stretchable dan takda butang/zip utk lebih selesa kita yang bersize besar pakai

*material will expand about 1-2 inches after few hours pakai as the material is stretchable


Size : 3XL - Fully Reserved
Waist: 36" - 46" / Hips: 47" - 56" / Length : 42.5"

Size : 4XL - Available
Waist: 38" - 48" / Hips : 49" - 58" / Length : 42.5"

Size : 5XL - Available
Waist: 40" - 50" / Hips : 51" - 60" / Length : 43"

Size : 6XL - Available
Waist: 42" - 52" / Hips : 53" - 62" / Length : 43

Size : 7XL - Fully Reserved
Waist: 44" - 54" / Hips : 55" - 64" / Length : 43.5"

Size : 8XL - Fully Reserved
Waist: 46" - 58" / Hips : 57" - 68" / Length : 43.5"


my waist 40 , hips 54, tinggi 166cm
 i pakai size 4xl for this jeans.actually 3xl pun dah okay for me tapi sebab i nak lagi loose dari 3xl so i take 4xl ( waist 4xl longgar sikit untuk i lepas dia dah expand )..



elastic waist band and 2 back pocket ! 
Super comfy jeans at very reasonable price !



RM 99 EXC POSTAGE



*********************************************************************************

To Order please PM us di our main page www.facebook.com/cucucamberplussize or whatsapp us +60169834468 :


Name
Address 
Hp No
Item Code / Color / Size


*Booking 24 jam sahaja
*If tak pasti nak ambil size apa, sila bagi ukuran waist n hips anda dalam inci
*Delivery akan di buat pada SELASA 11/8/2015

Wednesday, July 8, 2015

DANEEN LACE JUBAH

















CODE : DANEEN LACE JUBAH

( Under our new label special for jubah :  Shahrzad by Sha )

Brand New
Material : High Quality Fursan &; Lace

Size : 2XL - Dark Turquoise : Available / Black : Available

Size : 3XL - Dark Turquoise : Available / Black : Available

Size : 4XL -Dark Turquoise : Available / Black : Available

Size : 5XL - B : 58" / AH : 31" / W : 62" / H : 68" / L : 59.5

Size : 6XL - Dark Turquoise : Available / Black : Available

Size : 7XL - Dark Turquoise : Available / Black : Available


B : bust , AH : arm hole , W : waist , H : hips , L : length


okay untuk DANEEN LACE JUBAH ni, ukuran dada besar 2 inci , waist & hips lebih besar 4 inci dari previous jubah utk lebih flowy ala princess2 gitu..

I pakai 3XL and my measurement B 44, W 41 , H 54

2xl pun i boleh pakai sebab yang ni cutting waist ke bawah lebih besar dari previous jubah, tapi i still prefer 3xl so lebih flowy kat bhg hips sebab i pear shape / pinggul / punggung besar


material fursan ni jenis berat n jatuh plus nak2 ada sequins n n batu2 kat depan tu so jgn risau nampak besar sebab material dia tak kembang tapi jatuh cantik smile emoticon

tangan / bahu jubah kita buat raglan style utk memberi lebih keselesaan dan ruang yang cukup untuk lengan comel kita 😊☺☺

upon choosing the size, please make sure your body measurement is at least 2 inches smaller from the measurement given to assure that it fits u nicely, comfortable and doesn't look tight on u .


 wudhu friendly - zip
 nursing friendly- zip 
 1 functional side pocket

please hand wash to maintain the sequins n lace

BUY 1 : RM 199 EXC POST
BUY 2 : RM 195 EACH & EXC POST

To Order please PM us di our main page CuCucamber Plus Size E-Boutique  or whatsapp us +60169834468 :

Name
Address
Hp No
Item Code / Color / Size